Елегантен, интуитивен и моќен пребарувач за секого.

mic_none
Можете да го инсталирате нашиот пребарувач на вашиот прелистувач.

flash_on

Брзи резултати

Ние го направивме поголемиот дел од кревањето тешки за да обезбедиме пребарувач кој ви дава многу брзи резултати. Дополнително, не ве мачиме со многу реклами за кои е потребно време да се вчитаат, за да ви обезбедиме понепречено искуство.

link

Релевантни резултати

Ние го правиме пребарувањето порелевантно и поинтересно за вас. Кога ќе ги внесете првите букви од клучниот збор во лентата за пребарување, ние ќе предложиме популарни клучни зборови што другите луѓе ги користеле во нивните пребарувања. Следете ги овие предлози и видете дали тие можат да ви помогнат да постигнете подобри резултати.

web

Елегантен дизајн

Едноставноста, се чини, сега е точка на диференцијација за нас! Наместо да се натпреварува со другите пребарувачи во огромниот број на функции што може да ги натрупа на својата страница со резултати, нашиот пребарувач оди во спротивна насока кон поедноставување со објавување чиста, порационализирана страница со резултати.